Glumac Ivan Bekjarev pozitivan na kovid19

Ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, naš poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na kovid 19, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

Srbija 26.10.2020 | 10:01
Glumac Ivan Bekjarev pozitivan na kovid19

"Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano smo obustavili snimanje" kazao je za Tanjug Bojanić.

On je dodado da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

"Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja", kazao je Bojnić i Ivanu Bekjarevu poželeo brz oporavak.

Podsećamo da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji” producentske kuće "Le Film” iz Leskovca, u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Boba Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Na prostorima bivše fabrike tekstila "Zele Veljković" izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživeo preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu "srpski Mančester".

Pored velikog angažmana produkcione i scenografske ekipe filma, uspešnoj scenografskoj rekonstrukciji epohe doprinele su i brojne komunalne službe grada Leskovca.

(Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RE

26.10.2020 13:16

PA STA AKO JE POZITIVAN? POZITIVAN SAM I JA I EVO STA? I PRIJE SAM BIO ISTO OVAKO PREHLADJEN 100 PUTA. A I BEKJAREV JE.

ODGOVORITE