Glumica Mina Lazarević prvi put o borbi sa kancerom!

Glumica Mina Lazarević nedavno je prvi put javno ispričala da joj je pre nekoliko godina dijagnostikovan kancer, zbog čega joj je izvađena štitna žlezda. U emotivnoj ispovesti koju je dala za domaće medije, glumica je ispričala da je često i od dece krila sa čime se suočava.

Zabava 21.10.2020 | 21:35
Glumica Mina Lazarević prvi put o borbi sa kancerom!

“U prvom momentu nisam znala da se tu nešto dešava i da moram na operaciju, čak sam planirala da nastavim da igram predstave. U pitanju je bila štitna žlezda”, započela je glumica svoju ispovest u emisiji “Preživeli”, prenosi Nova.rs.

“Međutim kad je stigao nalaz, morala sam na još jednu operaciju, jer je bio maligni. Nakon saznanja sam otišla u kola da se isplačem, jer obično tako ide. U tim trenucima krenu neke misli neizdrživo da ti naviru i ne možeš sebe da smiriš. Kreneš da razmišljaš o deci i o svim stavkama koje treba da središ.”

Kada je saznala da je bolesna, usledila je operacija. Tada su počele nove brige, jer godinu dana, kako kaže, nije mogla da govori kao ranije.

“Naravno, od operacije moje glasnice su bile u haosu, ne mogu normalno ni da govorim ni da pevam. Kad su mi rekli gledaćemo da rez bude što manji, da se ne vidi, rekla sam doktorima: 'Ma, pustite to, gledajte mi glasne žice, ja od toga živim!'. Tad nisam mogla ništa da radim sa svojim glasom, ali nisam odustajala. Ta blokada je trajala više od godinu dana i nastavila sam da forsiram i da pričam i da pevam. Nakon toga sam igrala predstave normalno, jer nisam želela da dozvolim sebi tu vrstu pada”, objasnila je ona u pomenutoj emisiji.“Dešavalo mi se to da se toliko trudim da se ne vidi da sam operisana da me ni deca ne razumeju, govorili su mi zašto sam stalno smorena. Onda sam ih stavila ispred sebe i rekla: 'Mama se operisala, ali će biti okej. Možda ću biti umorna, možda ću biti neraspoložena, ali morate da me razumete.' Ne treba ići u krajnost i sve kriti od dece, ali isto tako verujem da ne treba ni da ih opeterećujete kad su mali nepotrebnim detaljima, ali im treba objasniti na njihov način da razumeju kroz šta prolazite”, dodatno je objasnila glumica.

Izvor: nova.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar