Novčanica od 20 USD dolara krije masku! (VIDEO)

U nizu zanimljivih teorija zavera koje su se poslednjih meseci pojavile na društvenim mrežama - ova je među najzanimljivijim! Na novčanici od 20 američkih dolara krije se hirurška maska!

Zanimljivosti 19.10.2020 | 16:28
Novčanica od 20 USD dolara krije masku! (VIDEO)

Tako da ako imate kod sebe novčanicu od 20 dolara američkih to možete i da proverite gledajući ovaj video dole (kako da to izvedete)

Pored dobro poznatog "oka iluminata" na novčanici od jednog dolara, poznata je i "afera" sa detaljem na novčanici od 20 dolara: između stubova Bele kuće visi obešen čovek!

 


Najnovija teorija je aktuelna - ako okrenete 20 dolara naopako i presavijete lice predsednika Tomasa Džefersona primetićete potpuno novo lice koje nosi masku! Međutim, to nije sve, jer na novčanici okrenutoj naopako levo piše 20, a desno 20, što je 2020. godina!

Napominjemo vas da je takođe ra ijih godina (teorija zavera) da je novčanica od 5 dolara "prikazivala" kada se od novčanice napravi avion između krila se vidi kako gore "kule bliznakinje"! Kada se tako savijena novčanica okrene sa druge strane vidi se još jedna zgrada koju su gađali teroristi - Pentagon!

Tačnije, na novčanici od 5 dolara savijenoj kao avion vide se "kule bliznakinje". Kada se tako savije novčanica od 10 dolara - "bliznakinje" su pogođene i na vrhu gore!

Na novčanici od 20 dolara gore do pola, a na 50 dolara je od "bliznakinja" ostao samo dim. Na novčanici od 100 dolara se na istom mestu vidi zmaj, dim, đavo! Kada se na isti način, poput aviona, savije jedan dolar na tom mestu dobija se - đavo!

Pogledajte video:

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar