Merkel zabrinuta zbog velikog širenja korone u Evropi

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je zabrinuta zbog porasta slučajeva korona virusa širom Evrope.

Svijet 13.10.2020 | 16:54
Merkel zabrinuta zbog velikog širenja korone u Evropi

- Sa velikom zabrinutošću posmatram ponovni porast broja infekcija u gotovo svim delovima Evrope. I moram reći da je situacija i dalje ozbiljna - rekla je Merkelova tokom rasprave o nemačkom predsedavanju Evropskom unijom u Komitetu regiona Evropske unije, prenosi Rojters.

- Ne smemo odbaciti ono što smo postigli ograničenjima tokom proteklih meseci. Ta ograničenja nikome od nas nisu bila laka - kazala je ona.

- Mnogi su izgubili živote. A to čini utoliko važnijim da se pobrinemo da dalje zaključavanje ne bude potrebno - zaključila je nemačka kancelarka.

(Tanjug)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

A

13.10.2020 15:14

Ih ih, pa ne smijes ti vise nista reci o koroni, navrli ljudi ima pa ima. Ko ima nek se vakcinise, ko nece vakcinu...ovako kao ja nek ga ne tjeraju i cao

ODGOVORITE
Name

Doboj

13.10.2020 20:19

Zbog maske nema dovoljno kiseonika, te mozak ne funkcionise najbolje..preporuka: Skini masku, iskljuci TV g-djo Merkel i vidjeces da nema korone ???

Name

Догодине у Призрену!

13.10.2020 15:15

Дали је Анђелина ватиканска можда чула за Шведску? Дали је чула можда за Јужну Кореју? Тако да нема шта да се брине.

ODGOVORITE
Name

Olja

13.10.2020 15:16

Ona je vazda zabrinuta. E, to je celnik drzave. Nasi nisu ni za sta zabrinuti. Pjevaju, zderu, svi ugojeni, ma,milina ih vidjeti. I eto, mi od te miline zivimo, a jadni Nijemci od svog rada.

ODGOVORITE
Name

Ona zabrinuta?

13.10.2020 15:19

Ovako dobro uhranjena, nju frka? Neka joj neko kaze da korona ne postoji! To je samo za ove sto bleje u TV i svoje telefone!? Poz

ODGOVORITE
Name

Jasno kao dan

13.10.2020 15:38

KAko ovu babu ne pogodi? Ili bolje rečeno, kako niko od vodećih zagovornika špricanja ne završi na respiratoru ili bez obdukcije?

ODGOVORITE
Name

Andric

13.10.2020 19:59

Zalaze se da se zakljucavanje zemlje ne ponovi.Znaci,ako neko umre sad,njegova porodica moze da tuzi drzavu zasto nije zakljucala zemlju,mozda bi pokojnik prezivio.Zasto ste favorizovali ljude u martu u odnosu na sad,zasto su tad zivoti bili vredniji nego sad,koja logika???

ODGOVORITE
Name

N N

15.10.2020 03:19

Pa ti. mislis da narod ne zna da ste izmislili koronu da bi se vi lopovi jos vise obogatili pa da narod dotjerate do ivice propasti povedite malo racuna o tome da vam se svima ns obije o glavu kad narod ustane da li ste vi u opste normalni mislite narod da zatvorite u kuce i stanove dok se vi bogatite e pa narodu je dosta vise te vase lazne pljackaroske korone

ODGOVORITE