Đoković opet pogodio sudiju u glavu (VIDEO)

Kakva scena u sedmom gemu meča protiv Karena Hačanova na Rolan Garosu, Novak Đoković je opet pogodio linijskog sudiju.

Tenis 05.10.2020 | 16:45
Đoković opet pogodio sudiju u glavu (VIDEO)

Ovoga puta takođe potpuno nenamerno, ali tokom igre tako da, logično, srpski as nije snosio nikakve posledice.

Karen Hačanov je servirao prilično nezgodno, na liniju, Đoković je ispružio reket u želji da nekako vrati lopticu u polje Rusa i nije uspeo.

Loptica se gotovo odbila od ram Novakovog reketa i "rikošetirala" u glavu linijskog sudije. Za razliku od onog udarca na US openu, Novak je sada pogodio u glavu sudiju a ne u vrat.

Srpski teniser je prišao linijskom arbitru kako bi mu se izvinio zbog ovog krajnje slučajnog udarca, a sudija je rukom pokazao da je sve u redu.

Arbitra je loptica pogodila dok je gledao na drugu stranu te nije video šta se dešava i nije mogao nikako da izbegne lopticu.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

someone

05.10.2020 17:14

trebo se valjati i ovaj po terenu

ODGOVORITE
Name

Samo ja

05.10.2020 17:33

joj 😂 pa zar opet?

ODGOVORITE
Name

Pa

05.10.2020 17:56

taj sudija je imo reflrks kao mrtav konj postavljaju debile umjesto sudija!!

ODGOVORITE
Name

Mrkva

05.10.2020 18:06

Dobro da ga nisu izbacili

ODGOVORITE
Name

Kakav genije?

05.10.2020 20:04

Konkurencija je nula! Dvojica stari, ostali bezvezni...

ODGOVORITE