Došli smo na Kipar da ostvarimo plasman u LE

Cilj koji smo postavili pred početak sezone je plasman u evropsko takmičenje, tako da smo na Kipar došli da to i ostvarimo, poručio je Mitar Mrkela.

Fudbal 01.10.2020 | 12:39
Došli smo na Kipar da ostvarimo plasman u LE

Sportski direktor Crvene zvezde je u izjavi za klupski sajt rekao da je utakmica sa Araratom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope mnogo važna.

"Verujem u ekipu i stručni štab, u to da su u stanju da naprave još jedan uspeh. Siguran sam da smo spremni i da će na terenu sve da zavisi od nas", izjavio je Mrkela.

U slučaju da Crvena zvezda savlada Ararat uspela bi da četvrtu godinu u nizu učestvuje u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

"Svaka utakmica je novo dokazivanje. Siguran sam da će igrači biti i više nego inspirisani i motivisani da se dokažu još jednom i potvrde da klubu mogu da donesu učešće u evropskim takmičenjima".

Zbog ratnog sukoba između Jermenije i Azerbejdžana u Nagorno-Karabahu utakmica je iz Jerevana "premeštena" u NIkoziju.

"Znali smo i pre početka takmičenja da su ovo nesvakidašnje okolnosti. Sama situacija sa korona virusom je promenila mnogo toga. Nažalost, ovo je treća od četiri utakmice koju ne igramo na našem terenu. Nema prostora za greške i svaka sitnica može da bude kažnjena. Svesni svih činjenica, kao i toga da se igra samo jedna utakmica i to na kojoj ponovo nismo domaćini, idemo ka cilju", zaključio je Mrkela.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar