Srpskoj doznačeno 8,1 milion KM po prvom poravnanju

Republici Srpskoj doznačena je prva rata od 8,1 miliona KM po prvom privremenom poravnanju između korisnika raspodjele prihoda od indirektnih poreza za ovu godinu, saopšteno je danas iz Ministarstva finansija.

Republika Srpska 01.10.2020 | 12:25
Srpskoj doznačeno 8,1 milion KM po prvom poravnanju

U saopštenju se navodi da je rata doznačena u ponedjeljak, 28. septembra, i prva je od četiri mjesečne rate ukupnog iznosa od 32,3 miliona KM koji treba da bude izmiren u korist Republike Srpske do kraja godine.

Odluka o prvom privremenom poravnanju između korisnika raspodjele indirektnih poreza sa Jedinstvenog računa Uprave za indirektno oporezivanje za ovu godinu usvojena je 31. avgusta na sjednici Upravnog odbora Uprave za indirektno oporezivanje.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miso

01.10.2020 12:11

Malo je njima 8 milijardi oni bi to stukli isto kao one pare od Telekoma sto su potrosili kao da ih nisu ni dobili nikog pomaka nije bilo samo su ostali bez giganta koji je svake sekunda imao dobit. Da oni trose taj novac kao sto trose svoj koji dobijaju za svoj nerad tad bi bijo pomak ali to su pare koje nisu njihove kako dosle tako i otisle.

ODGOVORITE