Muž glumice koja se utopila sad živi sa njenom sestrom!

Bivši muž preminule glumice Naje Rivere, Rajan Dorsi (37) je počeo da živi sa njenom rođenom sestrom Nikajlom Riverom (25).

Zabava 29.09.2020 | 21:39
Muž glumice koja se utopila sad živi sa njenom sestrom!

Cilj je, kako je Nikajla istakla, taj da zajedno odgoje Rajanovog i Najinog sina Džouzija (5), koji je u julu ove godine ostao bez majke.

Podsetimo, zvezda serije "Glee" je tragično izgubila život u 33. godini života, kada je 8. jula nestala na jezeru Pir, a njeno beživotno telo je pet dana kasnije pronađeno na dubini od 25 do 30 metara i izvađeno iz jezera.

Uzrok smrti mlade glumice je utapanje, a način nesrećan slučaj, naveli su doktori koji su radili obdukciju. Naja je tada, kako su pisali svetski mediji, uspela da spase sina, ali ne i sebe.

Sada njenom ožalošćenom suprugu pomaže Najina mlađa sestra, a kako se priča - nerazdvojni su od tragedije koja ih je zadesila.

Rajan i Nikajla su se nedavno zajedno uselili u iznajmljenu kuću koja ima tri spavaće sobe, gde se brinu o Džouziju, koji je prošle nedelje napunio pet godina, a imaju i pomoć Rajanovih roditelja. Par provodi svaki slobodan minut svog vremena zajedno i iz kuće ne izlaze jedno bez drugog.

Manekenka, koja je visoka 180 centimetara, neverovatno liči na svoju stariju sestru. Imaju iste oči, nos i usne, a jedino se razlikuju u visini. Od tragedije Rajan i Nikajla su se oslanjali u velikoj meri jedno na drugo i uživali su u međusobnoj podršci i utehi.

Međutim, senku na sve ovo Nikajla i Rajan bacili su 19. septembra, kada su uslikani u jednom tržnom centru, i to kako se drže za ruke, onako kako se parovi drže za ruke.

Fanovi preminule glumice smatraju da se među njima dešava nešto više od porodične bliskosti i da ista prevazilazi robinske odnose.

Ekskluzivnu fotografiju Dejli Mejla, na kojoj se Nikajla i Rajan drže za ruke, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar