"Prva" se zvanično oglasila - Jovana uzvratila!

Jovana Joksimović i Srđan Predojević više neće raditi na "Prvoj" televiziji, saopštila je ova medijska kuća.

Zabava 21.09.2020 | 19:59
"Prva" se zvanično oglasila - Jovana uzvratila!

Naime, voditeljski par je prema zvaničnom saopštenju sa "Prve", prekršio radne obaveze.

"Prva televizija je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza", piše u saopštenju.

Jovana Joksimović na svom profilu kratko se oglasila.– Kakva televizija, takva objava.

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Voditelj se takođe danas oglasio ali nije želeo da komentariše situaciju:

“Ne mogu da komentarišem odnos televizije i Jovane i Srđana, jer niti ja dajem otkaze, niti zapošljavam bilo koga”, kratko je rekao Čukanović za Nova.rs.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Izvor: Kurir.rs/Nova.rs Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar