Jadranka odlazi iz Srbije, otkazala stan!

Jadranka Barjaktarović razbesnela je javnost kad je u Podgorici pevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", pojedine srpske televizije su navodno donele odluku da je zabrane, a nakon svega oglasio se njen menadžer.

Zabava 10.09.2020 | 17:38
Jadranka odlazi iz Srbije, otkazala stan!

"Ovo je otišlo predaleko, što je mnogo, mnogo je. Preterali su uopšte o čitavoj situaciji", rekao je Jadrankin menadžer i dodao da Jadranka neće komentarisati navodnu zabranu srpskih televizija.

Pevačica je nakon što je pljunula na narod shvatila da u Srbiji nema više šta da traži, te je navodno otkazala stan koji je dugo iznajmljivala u Beogradu.

"Jadranka je shvatila da joj nema povratka u Srbiju nakon toga što je uradila. Pozvala je sestru koja živi u Novom Sadu da ode u Beograd i pokupi njene stvari iz stana koji je iznajmljivala u jednom elitnom naselju i odjavi je sa kirije! Sestra je to učinila i vratila gazdi ključ. Stvari je ponela kod sebe u Novi Sad i za nekoliko dana će joj poneti u Podgoricu, kada bude išla da je poseti", govori dobro obavešten izvor.

Kako izvor navodi, Jadrankina sestra je navodno očajna zbog stava koji je Jadranka zauzela i imala je žučnu raspravu sa njom.

"Sestra je kivna na nju što se nije izvinila ljudima ovde, nego je zauzela stav koji ona ne podržava. Ona je čak i kritikovala Jadranku što je izjavila da joj ne pada na pamet da se izvinjava, uprkos greški koju je načinila, ali Jadranka jednostavno odbija da se izvini bilo kome", završava priču izvor.

Izvor:Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Cakani

10.09.2020 16:19

Cijela Srbija, a pogotovo mediji, bjesomučno su udarili na pjevačicu koju su zbog jedne nesmotreno otpjevane riječi, kao nikog do sada iz estrade, razapeli na stub srama. Jeste da je ona po Srbiji zarađivala lijepe pare, ali sa svojim glasom, stasom i pjesmom nadoknadiće ona to po svojoj Crnoj Gori i u dijaspori.

ODGOVORITE
Name

Roki

10.09.2020 16:50

Cakani, neka ona nastavi po svojoj Crnoj Gori , a primecujem da si i ti taj koji si srbomrzac.

Name

Direkt

10.09.2020 18:32

Široka joj Crna Gora. :)))

Name

Treba

10.09.2020 19:10

Da ide,siroko joj ispod neba.Prodana dusa.Fuuuuuj.

Name

Ljiljana

11.09.2020 15:49

Ahaaaaa....

Name

Mickon

11.09.2020 13:44

Ma bogme velju ni u Crnu Goru se nece dobro provesti posle pada diktatora????

ODGOVORITE
Name

pjevac krivih nota

14.09.2020 09:52

ko pjeva zlo ne misli...jeldee

ODGOVORITE