Nekada je pjevala s Dinom Merlinom, danas živi u kući od gline i slame!

Ivana Banfić, nekadašnja jugoslovenska zvijezda, promijenila je život u potpunosti. Nakon hitova u kojima su uživale generacije, ali i estetskih operacija kojima se podvrgla među prvim estradnjacima, imala je probleme s alkoholom. Srećom, na vrijeme je stala, izlijeličla se od alkoholizma, danas je vrlo aktivna na Instagramu gdje s ponosom objavljuje slike posvećenosti zdravom životu.

Zabava 09.09.2020 | 19:13
Nekada je pjevala s Dinom Merlinom, danas živi u kući od gline i slame!

Danas je već u šestoj deceniji, a devedesetih godina žarila je i palila jugoslovenskom scenom, pa se potpuno povukla iz javnosti.  No, i dalje jako dobro izgleda za svoje godine čemu očito može zahvaliti zdravim životnim navikama.

Nakon razvoda i pobačaja bivša pjevačica odala se alkoholizmu. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških riječi, uvreda i skandala.

Pjevačica se prijavila na kliniku za odvikavanje od alkohola. Sa njom je cijelo vrijeme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

Nakon toga željela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala je da je da miruje svih devet meseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S obzirom da sam trenutno bez estradnog posla i mogu pjevati samoj sebi ili preko neta, umjesto mikrofona uzela sam motiku u ruke i proizvodnja hrane je krenula. Na policama u dućanima je sve manje namirnica, treba prehraniti obitelj i dizati imunitet. Tako da sam danas sadila češnjak koji je preporučljiv za jačanje imuniteta u borbi protiv virusa. Budite pozitivni i vedro gledajte na sadašnjost Kada ste sretni onda ste i zdravi. Meditirajte i budite doma ovih dva tjedna. Ako imate mogućnosti posadite nešto, ako nemate njivu ili vrt, možete i u tegle na balkonu. Važno je da znamo da se možemo prehraniti i da nismo gladni. U prirodi ima puno biljaka koje su jestive. Uživajte i gledajte na ovu situaciju kao da ste na velikom odmoru, zaslužili ste.. . Glavu gore i u napad samo pozitivno ??????? #IBee #live #livenature #volimprirodu?????????????????? #zdravahrana #zdravlje #ljubav #radost #mir

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvijezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno progovorila u javnosti.

-Zbog komplikacija sam opet morala da idem na operaciju. To je bilo zaista bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla na nikakve zahvate, ne da mi se više. Previše sam zavoljela sebe i svoje tijelo da bih išla da ga mučim na taj način – rekla je Ivana.

Ona danas živi potpuno drugačije.

Jednom prilikom je rekla i da će živjeti u kući od gline, a sudeći po objavama na Instagramu djeluje da je to i ostvarila i da svakodnevno uživa u prirodi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUKA RATNIKA SVJETLOSTI II Galaktička federacija Kada ste zadnji puta stali ispod čistog zvjezdanog neba? Imate li uopće tu mogućnost ili su i vašu okolinu zagadili umjetnim svjetlom? Kad uhvatite tu priliku, pogledajte taj beskraj, te zvijezde, taj sjaj, Mliječnu stazu…. Koliko Sunaca koliko svjetova, zapitajte se. Osjetite taj nebeski beskraj, osjetite konačno da ste dio njega i spoznajte koliko ste zapravo mali. I tek onda se možete zapitati slijedeće pitanje: Što imam za izgubiti? U ovom malom trenutku, koji ovdje zovete život, u tom trenu, što mogu izgubiti ako pokažem svijetu tko sam i što sam! I zato s nemojte plašiti. Ako strah ponovno uđe u vaše kosti, samo stanite ispod zvjezdanog neba i onda ćete se sjetiti kako su svi ti problemi smiješni. Neka vam zvijezde na nebu budu vodilje, neka vam one pokažu svjetlo u tami. Kada je tama svuda oko vas i u vama, sjetite se. Sjetite se neba. Sjetite se od kuda dolazite. Vi ste se spustili sa zvijezda nebeskih na ovaj mali biser. Vi, da baš vi, bi trebali druge uzeti za ruku, podignuti im glavu i pokazati prstom na zvijezde. „Vidi, progledaj, koliko smo maleni. Cijeni i voli drugog i sve oko sebe.“ To je ono zbog čega ste vi sada ovdje. Sjetite se svog porijekla. Vi ste zvjezdana bića. I tako, neka vam noćno nebo obasjava put. Ne budite tužni i žalosni kad se osjećate kao da ste sami na svijetu. Mi smo sa vama na ovoj planet. Naše oči vas promatraju. Kako rastete vi, tako i mi rastemo sa vama. Neki nas već mogu i fizički osjećati, neki nas vide. Neke to tek očekuje. Takvo znanje je prava radost i sreća. Došli ste ovdje u veliko vrijeme. Pa onda, nemojte dozvoliti da se vaš trag ne pozna. Zapišite svoj trag bivanja na ovom malom biseru.. Planeti Zemlji - Motherearth❤️?????☀️? Izvor: Pleme Galaktičke Federacije Moderator: Jasna Stojanović #2020 #novodoba #IBee #love #peace #enjoylife #happyness #freedom #nature #light #liveintruth

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

-Da mi je neko rekao prije 11 godina kada sam prvi puta posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba vidjeti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore – poručila je Ivana pratiocima na Instagramu, nakon čega je kuću i pokazala, prenosi Mondo.rs.

Izvor: Mondo.rs/Azra Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar