Danas sunčano i toplo vrijeme, temperatura do 27

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje sunčano i toplije vrijeme.

Republika Srpska 05.09.2020 | 09:12
Danas sunčano i toplo vrijeme, temperatura do 27

Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 27, na planinama od 20, a na sjeveru i jugu oko 30 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, promjenjivih smjerova.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno vedrom, a magle ima po kotlinama u centralnim i istočnim krajevina.

Veoma svježe jutros je bilo u mnogim mjestima, a samo sedam stepeni u 7.00 časova izmjereno je na Han Pijesku i u Šipovu, dok je na jugu bilo dosta toplije, 20 stepeni mjerili su jutros u Mostaru i Neumu.

Temperatura vazduha u isto vrijeme: Istočno Sarajevo, Kneževo, Bugojno, Ivan Sedlo, Ribnik i Čemerno osam, Manjača, Gacko, Livno, Mrkonjić Grad i Srebrenica devet, Višegrad, Kalinovik i Rudo 10, Foča, Bihać i Bjelašnica 11, Bileća, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla i Novi Grad 12 stepeni.

U Banjaluci, Topoli, Prijedoru i Doboju izmjereno je 13 stepeni, u Bijeljini, Zvorniku, Širokom Brijegu i Srpcu 14, na Mrakovici 15, na Borju i Gradačcu 16, a u Trebinju 17 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar