Evo šta Romana radi u rodnoj Banjaluci

Nakon što je provela nekoliko dana u Srbiji, Romana Panić otišla je u rodnu Banjaluku, kod porodice.

Zabava 17.08.2020 | 15:34
Evo šta Romana radi u rodnoj Banjaluci

Romana, sudeći po fotografijama koje deli, najviše vremena sada provodi u prirodi.

Ovog puta, pevačica, koja je u Australiji služila kaznu zbog pljačkanja bankomata, pozirala je u cvetnoj haljini i patikama, a na licu joj se vidi blagi osmeh.

Kako se prethodnih dana pisalo, Romana će navodno boravak u Banja Luci iskoristiti da napiše knjigu o svemu što joj se dešavalo.

Podsetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i njen partner Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svedoka, prepiske iz telefona pevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično delo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gde su došli pre pandemije. U zatvoru je Romana bila do 1. avgusta, nakon čega je smeštana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta.
 
(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Djura

17.08.2020 14:04

Obilazi li bankomate??

ODGOVORITE
Name

Sta

18.08.2020 21:06

ce raditi,sjedi i smislja koga ce sledeceg ojaditi za novac.LOPURDA.Fuj.

Name

Miso

21.08.2020 19:56

Bravo Romana kandiduj se za izbore nije ni Vulicka nista bolja od tebe kad moze ona zasto i ti nebi mogla na listu SNSDa.