Severina objavila: Pozitivna sam na virus korona!

Pevačica Severina Kojić oglasila se na svom Instagram profilu i potvrdila da je pozitivna na korona virus, ali da je njen sin negativan.

Zabava 14.08.2020 | 18:28
Severina objavila: Pozitivna sam na virus korona!

Ona je otkrila da nema simptome ali da je dobila pozitivan test te da se najverovatnije zarazila od bliske osobe a ne na letovanju u Dalmaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

" Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verojatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.", rekla je ona.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mrkva

14.08.2020 19:05

Zarazila si se na JAHTI, znamo, gledali smo, nista ti me zamjerimo ?

ODGOVORITE
Name

zabrinuta

14.08.2020 19:18

Quravela dosadna i bogu i narodu ?

ODGOVORITE
Name

Eto

14.08.2020 19:53

Nema pametnija posla pa ko veli da malo izadje u novinama

ODGOVORITE
Name

Brz

14.08.2020 21:26

Oporavak Seve kraljice.