Italijani bijesne zbog njene torbice

Olivia Paladino, djevojka italijanskog premijera Đuzepe Kontea, izazvala je bes u javnosti nakon što je uslikana kako nosi skupocijenu Hermes torbicu.

Zabava 13.08.2020 | 18:36
Italijani bijesne zbog njene torbice

Mediji su prenijeli da torbica, koju je Olivia držala u ruci dok je šetala sa Konteom, košta vrtoglavih 80.000 evra, zbog čega su građani sa pravom postavili pitanje "ko finansira njeno modiranje?" i da li joj se torbice kupuju od para građana.

Bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu, komentarišući da je Olivia bogata nasljednica i da njen otac drži čuveni hotel u centru Rima, da joj je majka poznata švedska glumica i pjevačica, te da je skupocijenu torbicu sigurno i sama mogla da priušti.

Na to je ubrzo stigao odgovor kritičara, koji su istakli da je Olivijin otac Cesar Paladino nedavno podnio žalbu na presudu koja je donijeta nakon što je priznao krivicu na optužbe za pronevjeru. On je optužen da je u periodu od 2014. do 2018. godine u džep stavio dva miliona evra od turističkih taksi. Mnogi su primetili da je ta vijest u medijima prošla "ispod radara", te konstatuju da je i "tast imao koristi od premijera".

Kako ističu, ne samo da se vijesti o Paladinovim "zlodjelima" ne pojavljuju u medijima, već je za mandata Kontea omogućeno izglasavanje zakona kojim bi Paladinov kriminalni dosije bio "očišćen".

Kako su pisali napadajući oca Konteovu djevojku i njenog oca, izmjenom zakona poreski prestup je sveden na nivo prekršaja, i za njega ne može biti određena zatvorska kazna. Na taj način je, smatraju građani, Konte pomogao da "njegov tast ne odgovara dovoljno za djelo koje je počinio".

(Telegraf.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mihajlo

13.08.2020 19:25

Nije to nista, samo da vidite nase, nazovi politicare i njihove dame.

ODGOVORITE
Name

Mirkan

13.08.2020 20:02

Mi takve stvari ovdje ne gledamo odavno i ne davamo im značaj.Sitnica.

ODGOVORITE