Uhapšeno šest lica zbog sumnji da trguju oružje

- Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo na Jahorini su tokom pretresa više apartmana i automobila pronašli pištolj, municiju i kesu sa tragovima droge, te uhapsili troje državljana Srbije, dvoje državljana Crne Gore i jedno lice sa Pala.

Republika Srpska 13.08.2020 | 12:44
Uhapšeno šest lica zbog sumnji da trguju oružje

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno da je u hotelu na području Olimpijskog centra "Jahorina" slobode lišeno šest lica koja se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnh materija, te neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Riječ je o državljanima Srbije čiji su inicijali M.Š, M.N. i S.R, državljanima Crne Gore čiji su inicijali R.D. i B.Š, te licu sa Pala čiji su inicijali M.D.

Na osnovu naredbe nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, izvršen je pretres više apartmana i automobila koje koriste ta lica i oduzet pištolj, 11 metaka, više mobilnih telefona i plastična kesa sa tragovima bijele praškaste materije koja podsjeća na drogu, navodi se u saopštenju.

U toku je dokumentovanje premeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj.

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Obican covjek

13.08.2020 11:38

Nikakav covjek,pravi papak

ODGOVORITE