“Vreme zla”: Goran Bogdan kao Bogdan Dragović

Hrvatski glumac Goran Bogdan igraće jednu od nosećih uloga u seriji “Vreme zla” čije snimanje je trebalo da počne juče u Beogradu.

Srbija 06.08.2020 | 13:14
“Vreme zla”: Goran Bogdan kao Bogdan Dragović

Serija nastaje po istoimenom delu Dobrice Ćosića, a Bogdanu je dodijeljena uloga Bogdana Dragovića.

Bogdan je nedavno glumio u filmu “Otac” Srdana Golubovića, dok ga najšira publika najviše pamti po roli Mustafe Golubića u “Senkama nad Balkanom”.  Najveći internacionalni uspjeh mu je učešće u trećoj sezoni hit serije “Fargo”.

Goran Šušljik je kreator serije “Vreme zla”, a režiju potpisuje Ivan Živković koji je sa Šušljikom prethodno radio “Korene”, čime je literatura Dobrice Ćosića ponovo vraćena u žižu javnosti kao mogući predložak za nastanak uzbudljivih filmskih djela.

U seriji “Vreme zla” pored Bogdana pojaviće se i Žarko Laušević koji će tumačiti ulogu Vukašina Katića. Tu su još i Boris Isaković (Svetozar Vujković), Sergej Trifunović (knez Pavle Karađorđević), Nebojša Dugalić (Bora Pub), Nataša Ninković (Dušanka Luković), Nada Šargin (Milena Katić), Radovan Vujović (Ivan Katić), Isidora Simijonović (Nađa Luković), Goran Šušljik (Petar Bajević), Pavle Mensur (Miško Pub).

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Da ali

06.08.2020 14:34

Je li autor pomenuo i 90te i tadasnje kreatore zla

ODGOVORITE
Name

Mirko

06.08.2020 20:20

Odličan glumac.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

06.08.2020 20:46

Goran Bogdan, jako dobar glumac i dobar čovjek.

ODGOVORITE