Paprene kazne: Grčka policija "češljala" ostrva

Grčka policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama.

Svijet 02.08.2020 | 18:16
Paprene kazne: Grčka policija "češljala" ostrva

Kontrole su sprovedene na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da spreči širenje koronavirusa.

Na Parosu je inspekcija obišla noćne klubove od kojih je jedan zatvorila na 15 dana, jer je u njemu bilo više gostiju od dozvoljenog broja. Izdata je i novčana kazna od 3.000 evra. Uhapšeno je pet osoba zbog buke, prenosi ANA.

Na Mikonosu je uhapšen italijanski državljanin koji je organizovao žurku u kući na kojoj je bilo previše ljudi. Policija je proveravala da li se devet barova na plaži i 17 barova i klubova pridržava propisanih mera.

Dve osobe su uhapšene pošto nisu imale dozvolu za postavljanje ležaljki na plažu, i još šest pojedinaca zbog stvaranja buke.

Na Santoriniju su privedene tri osobe, takođe zbog remećanja javnog reda i mira, a posle inspekcije sedam barova i klubova.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Krit

02.08.2020 16:27

Nalog, bato. Moraju po agendi. Globalisti tj. Satanisti traže. A to što tu niko nema covid 19, tj. Nema ni test za njega, nikom ništa. Grci su borben narod. Vidjećemo do kada će trpiti.

ODGOVORITE
Name

Hm

03.08.2020 09:13

Pravo kazes ovo su totalne gluposti.

Name

Nalog?

03.08.2020 11:53

A zašto nisu otišli u društvu popova da okade ljude i ostrva? Nije li to prqvoslqvnq država, koja sebe smatra najvećim i nqjislrenijim hrisćqnimq i ljudima na planeti??? Znaju krqst i lagat, a onda plaču i kukaju kad ih otkriju, kao 2008! Sraman i jako bezobrazan narod!

Name

@Satanisti

03.08.2020 11:57

Ko si ti da etiketiraš nekoga kao sataniste? Evropa i SAD su pružile utočište Srbima i Grcima decenijama u nazad... Sta bi rekao za SPC? Sram vas bilo!