Tviteraši uzvratili Dui Lipi snimcima na kojima "peva" srpske pesme! (VIDEO)

Nakon sramnog poteza poznate albanske pevačice, Due Lipe i njenih objava o Kosovu i objavljivanja fotografije zastave takozvane Velike Albanije, ona je postala predmet humora Srba na društvenim mrežama.

Zabava 21.07.2020 | 18:47
Tviteraši uzvratili Dui Lipi snimcima na kojima "peva" srpske pesme! (VIDEO)

Neki su je psovali, a neki su joj odgovorili na šaljiv i interesantan način.

Naime, nakon njenih objava brzinom svetlosti su na društvenim mrežama postali viralni video snimci, odnosno "montaže" na kojima pevčica peva i igra uz neke od najpoznatijih srpskih pesama.

Jedan od omiljenijih je sigurno i onaj koji se pojavio među prvima, a gde Lipa nastupa uz pesmu Vesne Zmijanac "Idem preko zemlje Srbije".

Još jedan interesantan video koji se širi društvenim mrežama jesu kadrovi i iz jednog Lipinog spota, koje prate stihovi iz pesme "Vidovdan", koju izvodi Goca Lazarević.

 

Podsetimo, Dua je objavama razbesnela mnoge, te su joj brojne javne ličnosti sa naše scene odgovorile oštrim porukama, a prva od njih bila je Jelena Karleuša koja je posavetovala pevačicu da svoje društvene mreže i popularnost koristi kako bi širila mir, a ne mržnju.

Posle Jelene, oglasili su se i Sloba Radanović, Kija Kockar, Lepi Mića, Goca Tržan, a među poslednjima oglasio se i Aca Lukas.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar