Najbolji teniser svijeta posjetio visočke piramide

Najbolji srpski teniser svijeta Novak Đoković sa porodicom boravio je danas u Visokom, gdje je posjetio visočke piramide.

Tenis 13.07.2020 | 23:15
Najbolji teniser svijeta posjetio visočke piramide

Kako prenosi portal Visoko.ba, Đoković je u ugodnom razgovoru sa Semirom Osmanagićem, osnivačem Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida sunca”, saznao sve detalje u vezi sa visočkom dolinom piramida, kao i sa svim aktivnostima koje se preduzimaju na ovoj zanimljivoj turističkoj lokaciji.

Inače, Đoković je tokom dana stigao na sarajevski aerodrom, nakon čega se smjestio u jedan od hotela na Trebeviću. Kako su pojasnili organizatori njegove posjete, on će u Bosni i Hercegovini boraviti naredna dva dana, a nakon što je ranije izrazio želju da posjeti glavni grad naše zemlje, ali i druge zanimljive lokacije.

(BN Foto: Visoko.co.ba)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Aco

13.07.2020 21:31

Ja mislio on na Jahorini vec poceo gradit komplekse hotela na poklonjenoj zemlji

ODGOVORITE
Name

re Aco

13.07.2020 23:32

Odsjeo je u hotelu Pino na Trebeviću u Federaciji, nece na Jahorinu jer je prevaren, poklonili mu zemlju da bi je prodali na kraju a njemu bi da daju zemlju gdje ne može ni kolibu da napravi, a htio je da gradi apartmansko naselje. SNSD i načelnik Pala Jugović otjeraše Noleta i on iz revolta zaobilazi RS i uživa u Federaciji. Ovo su prenijeli svi mediji pa neka svi vide sta Dodik radi od nas . Nole ce u Federaciji da gradi i investira. Jahorina je mjesto gdje se peru pare a od investicija nista ne vidi, put do Jahorine kao iz horor filmova. Sramota je da nam je slavni Djokovic okrenuo ledja jer je ponižen od strane RS i SNSD sekte. Na sramotu svih nas. U Federaciji ga docekali kao Boga. Eto kako gubimo ugled i investitore i tjeramo srbe od nas srba.

Name

Istočno Sarajevo

14.07.2020 20:00

Kompleks će biti ali na Bjelašnici.

Name

Skeptik

13.07.2020 22:04

J a ovo ništa ne razumijem. Jel ima nešto u vezi Noleta što ne znamo, nešto što se javno ne saopštava?

ODGOVORITE
Name

Emir

14.07.2020 03:23

Nole je ljudina ?

ODGOVORITE