Majka otišla sa ljubavnikom, ostavila samo dijete

- Žena iz Tokija uhapšena je u utorak pod sumnjom da je trogodišnju ćerku ostavila samu u kući više od nedelju dana i otišla sa ljubavnikom.

Svijet 08.07.2020 | 07:24
Majka otišla sa ljubavnikom, ostavila samo dijete

Devojčica je umrla od gladi, saopštila je policija.

Saki Kakehaši (24) priznala je zločin, navela je policija, dodajući da se veruje da je ona redovno zapostavljala i zlostavljala ćerku Nou.

Prijatelj Kakeši potvrdio je da je ona često odlazila iz kuće na po nekoliko dana ili se vraćala kasno noću, a ćerku ostavljala bez nadzora.

Rezultati obdukcije pokazuju da je Noa umrla od teške dehidracije i gladi, prenosi Kojodo.

Sumnja se da ju je majka ostavila samu osam dana početkom juna, kako bi otišla u posetu dečku koji živi u prefekturi Kagošima.

Kakeheši istražiteljima rekla da nije očekivala da će Noa umreti i da je verovala da je "u redu" da je ostavi samu u stanu, u kojem su živele same nakon razvoda 2017. godine.

Ona je pozvala hitnu pomoć kada se vratila s puta 13. juna, a Noa je proglašena mrtvom u bolnici.

Devojčica je imala i osip jer joj pelena očigledno nije dugo menjana, a u stanu je pronađena velika količina razbacanog đubreta.

Tokom dobrovoljnog ispitivanja pre nego što je uhapšena, Kakeheši je rekla da se Noa razbolela nekoliko dana pre smrti, ali da nije imala novca da je odvede kod lekara.

(Tanjug) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Xx

08.07.2020 07:35

Dozivotnu robiju u tamnicu da ne izlazi

ODGOVORITE
Name

srna~xx

08.07.2020 08:23

Upravo tako ali bez hrane

ODGOVORITE
Name

Megi

08.07.2020 08:59

Samo joj dati dobre prsute ili peke neka se dobro najede, ali bez vode kasnije, nema bolje kazne.

ODGOVORITE
Name

Đole G

08.07.2020 10:59

I moja bivša je nakon razvoda ostavljala naše troje djece dok je ona išla da širi noge. Pa te dijete zove, tata, ja sam gladan, mama nije kuči, seka ne zna da napravi jelo. Četiri godine tako, djeca su mentalno hladni postali otkako sam ja kao otac morao da iselim iz zajedničkog stana, nisam bio nasilnik, ali jeste ona. I psovala je sve najgore, i najpogrdnijim imenima me nazivala. Kad je našla tipa koji je "muško" po njenom mišljenju, tip uhvatio pa tukao, onda je došla meni da se žali. Nema srećo, taj poklopac si sama tražila i dobila.

ODGOVORITE
Name

Hahaha

08.07.2020 15:12

Jbt, pa kako ona napravi razliku između muža i ljubavnika.. kad su ovi Japanci isti.. hahahaha

ODGOVORITE
Name

Tako stvari stoje,

08.07.2020 20:03

Naj pre jih namlatis, pa zajahas, to im odgovara , samo sto im je neugodno priznati, moju dok sam mlatio ;bio sam najbolji .

ODGOVORITE