Severina otela svog sina - bivši muž je prijavio za otmicu?!

Severina Kojić (48) otela je svog osmogodišnjeg sina Aleksandra! Hrvatska pop zvezda, koja je pre osam meseci izgubila starateljstvo nad dečakom, punih devet dana nije vratila mališana srpskom "kralju bakra" Milanu Popoviću (54), saznaje Informer.

Zabava 07.07.2020 | 19:49
Severina otela svog sina - bivši muž je prijavio za otmicu?!

Prema odluci suda, pevačica može da viđa sina dva puta nedeljno po podne, svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče, kao i dve sedmice tokom raspusta. Severina je, međutim, prekršila ovu odluku i prosto nestala sa dečakom!

Viđeni na plaži

- Aleksandar je početkom letnjeg raspusta proveo 14 dana kod majke, koja je pretprošlog vikenda trebalo da ga vrati ocu. To nije učinila! Otad je prošlo devet dana, a Severina se i dalje pravi luda! Pošto Milan ima puno starateljstvo nad dečakom, ovo se može smatrati otmicom - priča naš izvor i dodaje da na svu muku Severina ne odgovara Milanu na poruke i pozive, pa on ne zna gde mu se sin nalazi:

- Niko ne zna gde su Severina i Aleksandar! Jedno vreme su bili u njenom stanu u Splitu i viđeni su na plaži. Popoviću je potom javljeno da ih je neko sreo u Zagrebu, ali otad im se gubi svaki trag! Severina ne odgovara na Milanove pozive, kao ni na pozive njegovih advokata. Zato ju je on prijavio za otmicu deteta!

Biznismena brine i to što Severina još ima detetov pasoš.

- Čim je sud dodelio starateljstvo Milanu, Seve je trebalo da mu vrati Aleksandrov pasoš, ali to nije uradila. Sada on brine da nije odvela njihovog sina van Hrvatske, iako i dalje vlada pandemija koronavirusa - priča izvor.

Kad bude pronađena, postoji mogućnost da hrvatska pop zvezda dobije zabranu prilaska detetu!

- Milan razmišlja da pokrene i sudski spor protiv Severine. Konsultovao se sa advokatima i rekli su mu da ima puno pravo da je tuži. U tom slučaju sud bi mogao da joj odredi potpunu zabranu prilaska Aleksandru jer ne poštuje njihovu prethodnu odluku! - završava priču izvor Informera.

Izvor: Informer.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Men

07.07.2020 19:56

Jedan Pi, jedan svijet. Kriptovaluta za sve ljude. Prva digitalna valuta koju možete rudariti na svojem telefonu. Jedan bitcoin danas vrijedi 9000$. Ne propustite ovu šansu. Potrebno je skinuti aplikaciju Pi network registrovati se. Invitation code: stolester

ODGOVORITE