Evo kako izgleda pozorište u doba korone

Intriga, kabare, džez, mistični kostimi, erotika... sve je stalo u provokativnu interaktivnu predstavu "Igra uma", koja je preksinoć premijerno izvedena u kući na beogradskoj adresi Đorđa Vajferta 5.

Zabava 04.07.2020 | 13:39
Evo kako izgleda pozorište u doba korone

"Igra uma" je priča o najozloglašenijem serijskom ubici u istoriji Džeku Trboseku u kojoj se publika zajedno s glumcima kretala kroz sobe na tri nivoa u vizuelnom svedočenju o agresivnoj i brutalnoj prirodi ovog čoveka bolesnog uma. 

Uz piće dobrodošlice i zvuke džez benda samo 15 srećnih vlasnika pozivnica za premijeru uronilo je u pozorište kakvo godinama nedostaje Beogradu. "Igra uma" je praktično pionirski poduhvat grupe entuzijasta koji žele svojim delovanjem da oplemene pozorišnu scenu u Beogradu. Ekipu predstave predvodi tim američko-srpskih scenarista koji čine Džordan Parks i Jovan Ristić, koji su osim rada na scenariju i režirali predstavu.

Erotični i mistični ambijent oživeli su internacionalni glumci i plesači iz Francuske, Kalifornije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije - Uroš Petronijević, Đorđe Grgur, Gala Žalipur, Džuli le Rej, Aleksandra Kolarov, Hana Japundžić, Joana Knežević, Katarina Bućić, Katarina Orlandić, Luka Miljković, Đorđe Galić, Marija Novaković, Marija Stanković, Nikola Pavlović i Vladimir Čubrilo.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar