Od 1. avgusta “Ryanair” ponovo leti iz Banjaluke

Ryanair nastaviće tokom ljetnje sezone samo dvije linije ka Banjaluci i Nišu, jer nastavljaju sa obnavljanjem svoje mreže.

Republika Srpska 03.07.2020 | 21:49
Od 1. avgusta “Ryanair” ponovo leti iz Banjaluke

Niskotarifni prevoznik, koji je prije dva dana proslavio povratak u letove sa preko 1 000 dnevnih letova širom Evrope, obnavljaće poslovanje na dva tržišta sljedećeg mjeseca. Već je pokrenuta usluge ka Hrvatskoj i Crnoj Gori, piše “Ex-Yu aviation“.

Prevoznik planira da nastavi letove za Banjaluku sa aerodroma Šerloa i Memingen 1. avgusta. Njegova podružnica Lauda, koja bi ovog ljeta trebalo da započne nove operacije iz Beča, povukla je uslugu sve do početka zimske sezone krajem oktobra, kada će Ryanair obnoviti ostatak svojih odredišta, kao i započeti planiranu novu uslugu od Bergama do drugog najvećeg grada Bosne i Hercegovine, iako su promjene i dalje vrlo vjerovatne.

Aerodrom u Banjaluci trenutno servisira dvije nedjeljne službe iz Beograda koje koristi “Er Srbija”, a koje će naredne nedjelje prerasti na tri nedjeljno.

“Er Srbija” će takođe prevoziti ljetnje čarter letove od Banjaluke do Antalije, počevši od ove nedjelje.

(Agencije) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Andric

03.07.2020 23:45

Prvog avgusta ce biti:naredne dvije nedelje su kljucne...pa oni vec dva mjeseca stalno prolongiraju otvaranje linija,i sad mi kao treba da im vjerujemo.Komedija...

ODGOVORITE