Crna Gora: Zbog korone zabranjene svadbe i proslave

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti zabranilo je privatne svečanosti, svadbe, maturske i rođendanske proslave u Crnoj Gori.

Region 01.07.2020 | 09:28
Crna Gora: Zbog korone zabranjene svadbe i proslave

Navodi se da će mjere primjenjivati sedam dana, nakon čega će na osnovu analize efekta mjera biti donijeta odluka o tome da li će se one i dalje primjenjivati ili će njihova primjena prestati.

"Zabranjen je rad noćnih klubova, barova i diskoteka na teritoriji Crne Gore. U Rožajama je zabranjen rad ugostiteljskih objekata i međuopštinski saobraćaj osim hitnih slučajeva i radnih procesa", kazali su iz Nacionalnog koordinacionog tijela.

Odlučeno je i da Crna Gora otvori granice za ulazak rezidenata država članica Evropske unije bez dodatnih uslova. Njima se omogućava ulazak u Crnu Goru i preko država koje nisu članice EU ali, kako se ističe, isključivo ako te države koriste samo kao tranzitne zemlje i u njima se ne zadržavaju.

Najavljeno je i da će Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti odlučiti naknadno o politici otvaranja prema ostalim državama.

(Anadolija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ratko

01.07.2020 08:15

A da li ce zabraniti da se deca radjaju, ili mogu samo podobni?

ODGOVORITE
Name

Rs

01.07.2020 16:13

Auuuu Radosave.

ODGOVORITE