Danas sahrana Željke Spremo

Novinarka Željke Spremo biće danas sahranjena na starom groblju u Pučilama kod Bijeljine. Sahrana je zakazana za 14.00 časova.

Republika Srpska 30.06.2020 | 07:39
Danas sahrana Željke Spremo

Kolege novinari oprostili su se juče na komemoraciji u Bijeljini od Željke Spremo koja je preminula u 56. godini.

Na komemoraciji u Centru za kulturu prikazan je film o sjajnoj novinarskoj karijeri, cijelom životu posvećenom medijima, od 1986. godine u rodnoj Modriči, preko Sarajeva do Bijeljine, Željka Spremo radila je i napredovala kao voditelj, novinar, urednik i direktor, vječno blag i nasmijan učitelj mladih generacija.

Za svoj rad dobitnik je brojnih nagrada za humanost i gradskog priznanja za doprinos razvoju medijske scene u Bijeljini, a kolege iz rukovodstva Udruženja novinara Republike Srpske u telegramu saučešća porodici Spremo ističu da je profesija ostala bez jednog od najdragocjenijeg novinara, simbola profesionalnosti i nenametljivosti.

Željka Spremo, urednik, novinar i voditelj, preminula je u nedjelju u Bijeljini u 56. godini, nakon duge i teške bolesti.

Tokom proteklog rata radila je kao novinar RTRS-a u Bijeljini, a potom za medijske kuće BN, Slobomir, "Bobar radio", kao i za Novinsku agenciju Republike Srpske - SRNA.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svaštara

30.06.2020 09:57

Poznavao sam divnu ženu lično neka joj je lahka crna zemljica

ODGOVORITE
Name

Arizona

30.06.2020 15:08

Pokoj dusi njenoj.porodici iskreno saucesce

ODGOVORITE