Boki 13 živeo u svili i kadifi, a sada je završio iza rešetaka!

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski (Boki 13) živeo je na neki način luksuzan život, pre nego što je završio u zatvoru zbog reketiranja makedonskog biznismena Jordana Kamčeva.

Zabava 24.06.2020 | 15:27
Boki 13 živeo u svili i kadifi, a sada je završio iza rešetaka!

Bojan Jovanovski je na sebi nosio jedne od najskupljih modela svetskih modnih brendova. Tašne, cipele, naočare, sve iz poslednje kolekcije i naravno, sve najskuplje. Za pojedine torbe je izdvajao i preko 5.000 evra, dok se vrednost njegovog ormara procenjuje sigurno na oko pola miliona evra.

On se na društvenim mrežama svakodnevno hvalio kako je jeo jedne od najlepših specijaliteta u restoranima sa pet zvezdica. Kupovinom stana u najluksuznijem naselju u Skoplju potvrdio je dodatno svoj status moći.

U tom stanu su se pre hapšenja nalazila najcenjenija umetnička dela koja su koštala i po nekoliko desetina hiljada evra.

Međutim, njegova maska je pala nakon hapšenja. Sve lepe destinacije, skupocene stvari, moć i slava pale su u zaborav nakon reketiranja makedonskog biznismena u iznosu od 1.500.000 evra. Očigledno da je deo novca nabavio i od reketiranja.

Bivši specijalni tužilac u Severnoj Makedoniji Katica Janeva i makedonski šoumen Bojan Jovanovski-Boki 13 osuđeni su u aferi "Reket" na sedam, odnosno devet godine zatvora. Janeva je za zloupotrebu službenog položaja i ovlaščenja osuđena na sedam godina zatvora, dok je Jovanovski zbog pranje novca i vršenje protivpravnog uticaja na jedinstvenu kaznu zatvora od devet godina.

Nakon objavljivanje afere "Reket" Specijalno tužilaštvo u Severnoj Makedoniji je rasformirano, iako je cilj njegovog osnivanja bio procesuiranje prisluškivanih razgovora objavljivanih u Severnoj Makedoniji tokom 2015. i 2016. godine.

Izvor: Alo/Blic Foto:printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Василије

25.06.2020 11:14

Кад људи изгубе част.

ODGOVORITE