Darko priprema veliko slavlje za 7 dana i ne žali para!

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić navodno pripremaju veliko slavlje povodom krštenja njihovog sina Alekseja, kojeg će krstiti na njegov prvi rođendan.

Zabava 17.06.2020 | 22:22
Darko priprema veliko slavlje  za 7 dana i ne žali para!

To će ujedno biti dva slavlja; krštenje i rođendan; a Darko je prema nekim navodima organizovao sve u Rumi u jednom hotelu, kod svog kuma.

Za veselje će navodno dati 30.000 evra, a biće oko 200 zvanica, piše Pink.rs.

- Darko je odlučio da povodom krštenja malog Alekseja organizuje veliku proslavu 24. juna, a pozvao je oko 200 ljudi. To je veliki dan za njega i njihovu porodicu, a proslava će biti upriličena u Rumi, u hotelu koji drži njegov kum. Darko nije žalio para, a za slavlje za svog sina iskeširao je 30.000 evra - otkrio je za izvor za pomenuti portal.

Darko i Marina dobili su sina Alekseja 24. juna 2019. godine, kada je drugi put postao tata. Pevač već ima ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević, dok je Marini mali Aleksej prvo dete.

Inače, pevač je nedavno iznenadio sve svojim izgledom s obzirom na to da je drastično oslabio, a smršao je ukupno 60 kilograma i uspeo u nameri da zbog zdravlja dovede liniju u red.

Izvor: Telegraf.rs/Pink Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar