Dragana uživala na glamuroznoj zabavi u elitnom društvu! (FOTO)

Dragana Mirković je još dok je bila na vrhuncu karijere govorila da će se povući iz estradnog života, kada bude imala porodicu. Pevačica je to i uradila.

Zabava 17.06.2020 | 17:33
Dragana uživala na glamuroznoj zabavi u elitnom društvu! (FOTO)

Naime, nakon udaje za Tonija Bjelića, biznismena koji živi u Austiji, njen život postao je prava bajka, ali ne samo zato jer je njen suprug veoma uspešan, već i zato što njih dvoje zajedno sa dvoje dece, žive u miru, slozi i ljubavi koja ih veže.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krovovi Beca i svi baloni za vas. LOVE ❤

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Ipak, iako je Dragana možda i poželela da se povuče iz estradnog života, činjenica je da njen život nije ništa manje glamurozniji nego što je bio. Pevačica se kreće u visokom društvu, a pored toga što joj je kućni prijatelj glumac Žan Klod Van Dam, Dragana se na svom Instagram profilu pohvalila i druženjem sa vlasnikom poznate Fashion televizije. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj dragi prijatelj Michel Adam, vlasnik Fashion tv, pridruzio se nasem slavlju i pocastvovao nas after partijem u Fashion tv klubu. Hvala punooooo dragi prijatelju ❤

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

- Moj dragi prijatelj Mišel Adam, vlasnik Fešn tv, pridruzio se nasem slavlju i počastvovao nas after partijem u Fešn tv klubu. Hvala puno dragi prijatelju - napisala je Dragana u opisu fotografije sa poznatim vlasnikom televizije.

Izvor: Alo.rs Foto: printrscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miki

17.06.2020 17:40

Ova zena je pretjerala u hvalisanju,mora da nesto ne stima kod nje mnogo je nezadovoljna svojim zivotom.

ODGOVORITE