Nijemac kritikovao Novaka na Tviteru zbog fudbala

Dirk Hordorf, potpredsjednik Teniskog saveza Nemačke, na zvaničnom Tviter nalogu kritikovao je najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Tenis 12.06.2020 | 08:50
Nijemac kritikovao Novaka na Tviteru zbog fudbala

Hordorf, koji je prije nekoliko nedelja napao i Federera, ovoga puta prokomentarisao je slike sa meča između tenisera i umjetnika koji je održan u Beogradu.

"Žurka i fudbal u Beogradu, ali kao predsjednik Savjeta tenisera nije imao vremena da prisustvuje video pozivu sa 400 ostalih tenisera. I sve poslije poruke u kojoj se jasno protivi nastavku US opena. O Bože", napisao je Hordorf.

Ipak, potpredsjednik njemačkog Saveza ubrzo je obrisao tvit, ali su mnogi slikali i ubrzo objavili.

Hordorf je takođe podržao mišljenje jednog čovjeka na tviteru koji je napisao:

"Đokovićev Adrija tur izgleda da je kao žurka. ATP i US open se bore kako da bezbjedno prebace tenisere iz hotela u hotel, kako da ih izoluju i testiraju, a vaš najbolji teniser svijeta vam šalje ovakve fotografije? Biće interesantno u nedeljama ispred", napisao je Džerald Klefman, a Hordorf je ritvitovao, odnosno podijelio sa svojim pratiocima.

U petak 12. juna kreće nezvanični deo Adrija tura (svečana ceremonija, miks dubl, muzički program), dok će zvanično početi u subotu.

(B92) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bn

12.06.2020 08:00

Ma crnogorac je to sine, takvi su oni...

ODGOVORITE
Name

BL

12.06.2020 09:28

Nista protiv Noleta, ali covjek je u pravu... Shvatam da Nole nema strah od izmisljene bolesti, nemam ga ni ja, ali on ipak mora malo da povede racuna o svom ponasanju...

ODGOVORITE