Baja Mali Knindža napisao stihove za malog Željka Ražnatovića! (VIDEO)

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, postao je otac i dva dana je slavio rođenje sina Željka, kojem je ime dao po pokojnom ocu.

Zabava 05.06.2020 | 15:25
Baja Mali Knindža napisao stihove za malog Željka Ražnatovića! (VIDEO)

Posle prve večeri kada su slavili kod Cece u vili na Dedinju, drugo slavlje su organizovali u rodnom mestu mlade mame Bogdane, Titelu. Pored Veljkovih najbližih, na slavlju se pojavio i poznati pevač.

Baja Mali Knindža uveseljavao je goste u Titelu, a Mirko Šijan i Veljko su bili u transu i sve vreme uživali.

Osim što je pesmama napravio nezaboravnu atmosferu, Baja Mali Knindža na mikrofon je izrecitovao pesmu koju je napisao specijalno za Veljkovog i Bogdaninog sina Željka Ražnatovića.

“Vest je nova, od juče je stigla, to nije običan čin, Bogdana Veljku donela radost, rodio im se sin.

Kum ga pita na koga liči, kakvo će ime da da, a on bi hteo da nosi ime od dede Arkana. Rasti Željko i budi srećan, proživeo sve kafiće. Rodiće poštuj i voli svoje Raznatoviće”, glase stihovi pesme koju je Baja Mali Knindža posvetio malenom Željku.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

075

08.06.2020 08:47

Domena .rs dobro stoji Srbiji jer Srbija je Reality state gdje većina portala samo prenosi što rade "porno" folk "pevaljke", gdje se mladi "educiraju" kako postati starleta, tj. ku.va, kako je ući u neku "reality" bolje nego učiti, itd.!

ODGOVORITE