Ceca: Željka može samo on da glumi, odlično bi dočarao njegov temperament!

Ceca Ražnatović kaže da jedino Vuk Kostić može da glumi njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana. Folk diva smatra da je on ko stvoren za takvu ulogu.

Zabava 01.06.2020 | 22:22
Ceca: Željka može samo on da glumi, odlično bi dočarao njegov temperament!

"Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka" kaže Ceca i dodaje:

"Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik" ispričala je pevačica.

Folk zvezda konačno je "aminovala" davno najavljeni film o Arkanu, jer je sve donedavno izričito bila protiv toga da bilo ko glumi njenog muža na velikom platnu.

"Neumesno je snimati film o osobama koje nisu među živima. Mrtva usta ne govore. Ne očekujem da lik i delo mog supruga prikažu u pozitivnom svetlu i zato ne podržavam to" govorila je Ražnatovićeva.

Inače, čitava fama oko toga ko će na filmskom platnu "oživeti" Arkana, nastala je posle izjave Miloša Bikovića da bi on rado prihvatio takvu ulogu.

"Glumio bih Arkana, što da ne! Ukoliko bi neko napisao scenario za dobar film, prihvatio bih takvu ulogu", rekao je Biković u emisiji "Amidži šou".

Izvor: Alo.rs Foto:printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

milos

02.06.2020 11:04

ma kakv bre film o tom gangsteru

ODGOVORITE