Bekuta Milici Pavlović traži dečka!

Prijateljice i koleginice pevačice Ana Bekuta i Milica Pavlović progovorile su o privatnom životu, kako održavaju prijateljstvo uprkos razlici u godinama i životnom stilu, kao i o planovima za budućnost.

Zabava 31.05.2020 | 14:25
Bekuta Milici Pavlović traži dečka!

Primer ste da prijateljstvo i međusobna podrška na estradi zaista postoji. Kako vam je to pošlo za rukom?

Ana: Milica je jedna od retkih pevačica koje su spremne da ulože sav svoj trud u karijeru, što poštujem i zato ona ima moju podršku.

Milica: Isto tako je retkost da neko stariji podržava nas mlade. Nailazila sam na koplja kad sam bila na početku. Ljudi su jako sujetni u ovom poslu, a Anu volim kao svog prijatelja jer je pre svega veliki čovek i, naravno, slušam svaki njen savet. Mi smo kao sestre, jedna starija, druga mlađa!

Da li je teže graditi pevačku karijeru sada nego što je to bilo pre nekoliko decenija?

Ana: Drugačije se radi, nama je bio prioritet da obiđemo sve radio-stanice i javni servis i to je bilo to. Danas je mladima teže, ali put je otprilike isti. Potrebno je četiri ili pet albuma da bi neko sebe nazvao pevačem!

Milica: Ne sviđa mi se ogromna dostupnost Jutjuba kao platforme, gde danas svako sebe može da nazove pevačem.

Osim o muzici, koliko često jedna drugu savetujete kada je reč o ljubavi, vezama...?

Ana: Milica nije došla na estradnu scenu da bi se dobro udala i to se vidi. Njoj je važno da njen rad ostane iza nje. Milici želim muškarca za kojim će joj zadrhtati srce, a nevažne su njegove godine.

Milica: Srce, gde si, zašto si se uspavalo (smeh)? Pa, pogledajte ljubav Milutina i Ane, da se svako smrzne kad ih vidi! Svi znaju da sam stavila karijeru na prvo mesto, iako se mnoge udaju, voze avione, kamione… (smeh). Što se tiče moje izbirljivosti, tu nema pomoći!

Da li si uspela da iskoreniš leskovački akcenat?

Milica: Nisam, dovoljno mi je deset sekundi da se 'prešaltam'. Pa, i Adrijana Lima ponekad u svoj govor ubaci akcenat sa svog podneblja, što je čini najseksepilnijom!

Izvor: Kurir.rs, Alo/Foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nerko

31.05.2020 15:19

Joj Milice prodo bi 2 didove njive zbog tebe..

ODGOVORITE
Name

Miki

31.05.2020 17:09

Za momka nije problem, Tiana Ajfon ima momaka i za Milicu, one su kolegice pevacice i moze da pomogne.

ODGOVORITE