Nataša Bekvalac u nedelju će održati koncert za pamćenje!

U nedelju, 31.05, jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, održaće koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi.

Zabava 30.05.2020 | 14:29
Nataša Bekvalac u nedelju će održati koncert za pamćenje!

Nakon nezapamćenog spektakla koji nam je prošle nedelje priredila Jelena Karleuša, serija YOUBOX koncerata se nastavlja, i jedna od najvećih zvezda u regionu, Nataša Bekvalac, uvešće nas u svoj magični svet prepun emocija i pozitivnih vibracija.

„Potrudićemo se da publika oseti da je sa nama na divnom mestu u Vojvodini, koje smo odabrali za lokaciju koncerta. Organizovaćemo romantičnu noć za prijatelje punu ljubavi.“

Pored svojih najvećih hitova, Nataša Bekvalac izvešće i neke starije pesme koje nije nikada izvodila, kao i nekoliko pesama svojih kolega za koje kaže da imaju posebno mesto u njenom srcu.

Mala plava, Muško više ne mogu, Ponovo, Mala leđa, samo su neke od numera koje ćemo imati prilike da čujemo u nikada emotivnijem izvođenju Nataše Bekvalac.

- Ovaj koncert će se razlikovati od prethodnih jer sam se ovog puta posebno potrudila i akcenat stavila na emociju. Po prvi put će publika imati priliku da vidi ispred kamera moju porodicu i prijatelje koji će biti uz mene tokom nastupa - kaže Nataša.

Izvor: Alo.rs Foto: promo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Direkt

30.05.2020 13:16

I ovaj dosadašnji zadnji koncert je bio čista emocija. Samo sam gledao da neće šta da pukne. :)))

ODGOVORITE