Rada Manojlović otkrila: Žena pokušala da me siluje u WC-u!

Rada Manojlović otkrila je za medije da nije bila meta samo navalentnih muškaraca već i jedne žene, koja je pokušala da je siluje! Atraktivna pevačica je podelila priču o incidentu koji se dogodio dok je pevala na jednom slavlju u Beogradu i kako je uspela da se spase silovanja.

Zabava 27.05.2020 | 14:07
Rada Manojlović otkrila: Žena pokušala da me  siluje u WC-u!

- Nedavno mi se desila neverovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pevala na tom slavlju, jedna devojka se sve vreme motala oko mene. Bila je i zgodna i lepa, "brutalno" je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol. Dok sam pevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamerila. Mislila sam da je moj fan i da je srećna što joj pevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletela u WC. Stala je ispred vrata i nije htela da me pusti. Šokirala sam se!

Pevačica je dodala da je devojka bila izuzetno navalentna, te da joj nije dala da izađe iz toaleta:

- Pokušala sam da izađem, a ona mi nije dozvoljavala, bila je navalentna. Rekla mi je: "Hajde sa mnom u kabinu, hoću da se mazimo." Malo je falilo da je udarim! Nisam mogla da joj dokažem da volim samo muškarce. Bilo je čupavo, jedva sam uspela da je odgurnem i pobegnem!

Rada je izjavila da nikada nije poljubila žensku osobu:

- Nikad, čak ni iz šale. Nisam ja za te varijante. Volim muškarce i uvek sam bila u dugim vezama. Poznajem osobe koje su u tom fazonu i nemam ništa protiv njih, ali ja nisam za takve akcije.

Izvor: Informer.rs/Alo Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar