Brena i Saša se emotivnim porukama oprostili od kolege!

Proslavljeni muzičar i šoumen Branislav Mijatović Mija, jedan od osnivača popularne grupe Slatki greh, je preminuo. U toj grupi je karijeru započela Lepa Brena, a ona se oglasila na svom Instagram profilu i objavila zajedničku fotografiju. Brena se i potresnim tekstom oprostila od njega.

Zabava 23.05.2020 | 22:22
Brena i Saša se emotivnim porukama oprostili od kolege!

"Poslednji pozdrav mom dragom bubnjaru Miji, čoveku koji je svojom energijom, ljubavlju prema muzici, dao doprinos našem zajedničkom uspehu u muzici, a svojom dobrotom i životnom energijom postigao da smo svi uživali u zajedniškoj saradnji. Počivaj u miru dragi Mijo i nadam se da si na boljem mestu,gde vlada ljubav i harmonija! Poslednji pozdrav, Brena", rekla je ona.

Saša Popović skrhan je bolom nakon saznanja da je Branisalv Mijatović Mija, jedan od osnivača "Slatkog greha" preminuo.

Direktor "Granda" otkrio je da mu je ovako teško poslednji put bilo kada je preminuo Bora.

- Mija je u "Slatki greh" došao daleke 1977. godine i nastupali smo zajedno sve do 1991. godine. Mnogo toga smo zajedno prošli, uradili, mnogo toga doživeli... Teško mi je da o njemu govorim u prošlom vremenu, sećam se da sam se ovako osećao i kada nas je napustio Bora. Mija je bio sjajan muzičar i izuzetan čovek, veliki je ovo gubitak za njegovu porodicu, za sve nas koji smo ga voleli i poštovali - rekao je Popović.

Izvor: Kurir.rs Izvor: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar