Bivši prvak svijeta medalju prodao zbog kokaina

Brazilski fudbaler Flavio Donizete dao je nedavno jedan intervju za "Globoesporte" u kom je otkrio kako mu je kokain praktično uništio karijeru.

Svijet 23.05.2020 | 20:32
Bivši prvak svijeta medalju prodao zbog kokaina

Donizete je 2005. godine bio prvak sveta sa Sao Paolom, ali je tu medalju kasnije prodao zbog pomenutog poroka.

- Nakon što sam "upoznao" kokain, previše sam toga izgubio. Jer do tada sam ga nemilosrdno koristio. Kada se kokain pojavio u mom životu, počeo sam da gubim sve. Novac koji sam imao na računu, stvari, jednostavno je sve nestajalo. Izgubio sam sve, apsolutno sve. Samo nisam izgubio svoju ženu i ćerke, koje su sa mnom i danas - kaže Donizete koji priznaje da je već godinu i po dana čist:

- Zlatnu medalju sam prodao kako bih mogao da kupim drogu. Koristio sam drogu i ostao sam kod kuće. Zbog droge sam znao za dan 20 puta da uneredim sobu i 20 puta da je sredim. Kokain sam koristio kao lud. Sav novac od medalje, dao sam na kokain. Sve je otišlo za dva dana.

Osvrnuo se Donizete i na način na koji je otišao sa Sao Paolom na turnir.

- Zapravo nisam bio ni registrovan. Odradili smo poslednji trening i bio sam na pozajmici, ali poslednjeg dana se povredio Aleks Bruno. Trener mi je rekao da putujem s njima. Rekao je da neću igrati, ali da ću biti tamo. Bio sam jako sretan, uzeo sam kofer i otišao kući, a sutradan sam bio u avionu za Japan. Bio sam u biznis klasi u dvospratnom avionu - priseća se Donizete.

Pomenuti Brazilac trenutno radi kao baštovan i kune dan kada je probao kokain, a zanimljivo je da to da mu je medalja vraćena 2019. godine, i to od strane Kafua.

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Djoks

23.05.2020 19:16

to rode, kokain je zakon..prodaj sve sta imas za bijeli vjetar... vole glupi

ODGOVORITE
Name

Re:

24.05.2020 00:04

Ма, лажу горе од политичара! Чуј, потрошио све грдне милионе на шмркавац?! Сакрио лову да не плаћа порез, наставио се рокати и ужива. Тако "банкротирао" и Марадона, па Тајсон, да се не набраја даље. Скоро сви спортисти су овисници, посебно у овим спортовима гдје се не тражи ни да си писмен.