Preminuo pevač jedne od naših najlepših starih ljubavnih pesama!

Poznati folk pevač Miroljub Brzaković Brzi se oglasio na svom Fejsbuk profilu kako bi se oprostio od kolege Miroslava Radovanovića koji je preminuo.

Zabava 22.05.2020 | 15:26
Preminuo pevač jedne od naših najlepših starih ljubavnih pesama!

- Otišao je u večnost jos jedan moj dragi kolega a imao sam to zadovoljstvo da ga i lično upoznam pre neku godinu na snimanju novog programa na tv Branicevo ako se dobro sećam i na prvi kontakt sa njim sam osetio da je dobar i iskren covek, ostaju neke pesme poput ove koju je snimio 1973. godine koje će se pevati dok je ljudi i sveta - napisao je Brzi u svojoj objavi.

Miroslav je rođen 1. juna 1947. godine u selu Trešnjevica kod Arilja. U svojoj osmoj godini, ostao je bez roditelja. Zajedno sa starijim bratom odlazi u Čačak, gde završava osnovnu i srednju školu. U ranoj mladosti učestvuje na mnogim takmičenjima pevača amatera. Prvu ploču snima 1970. godine sa pesmama „Želeo bih da te sretnem” i „Ne mogu bez tebe, ne mogu sa tobom”, nastale u saradnji sa kompozitorom Časlavom Đokovićem. Ubrzo nakon toga je usledila saradnja sa kompozitorom Predragom Vukovićem Vukasom i nastaje veliki hit „Ti si žena mog života” po kojoj je ovaj pevač postao poznat.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

.

Komentari / 0

Ostavite komentar