Za ulazak u Srbiju od danas bez testa i izolacije

Za ulazak u Srbiju, i za domaće i za strane državljane, od danas više nisu potrebni PCR test na virus korona ili dozvola komisije, kao ni samoizolacija od 14 dana.

Bosna i Hercegovina 22.05.2020 | 08:33
Za ulazak u Srbiju od danas bez testa i izolacije

Prema odluci Vlade Srbije, četrnaestodnevna izolacija određena svim ljudima koji su do sada ušli u zemlju jer nisu imali negativan nalaz testa, od danas se prekida.

Testiranje na lični zahtjev koštaće 6.000 dinara na teritoriji Srbije, dok će za studente i maloljetna lica testiranje i dalje biti besplatno, navedeno je u saopštenju.

Svim osobama koje ulaze na teritoriju Srbije biće uručivana zdravstvena upozorenja u kojima se navodi da ulaze na teritoriju na kojoj virus još cirkuliše, kao i način prevencije infekcije.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BLAGOJE

22.05.2020 07:09

A KAD ĆE NAŠI SLIJEPCI PUSTITI DA DRŽAVLJANI SRBIJE ULAZE U BIH I REPUBLIKU SRPSKU? ŠTA GLUME OVI NA GRANICI I VRAĆAJU LJUDE IZ SRBIJE?

ODGOVORITE
Name

Andric

22.05.2020 09:30

E volio bih samo da mi ovi strucnjaci objasne,kako sad otvaraju granice,sve mjere popustaju,sad moze sve,a prije 15 dana nije moglo.Njihove su rijeci i rijeci SZO da se virus jako brzo siri,i da je opasan,pa zbog toga je i proglasena pandemija.Pa kako sad,brzo se siri,imate svaki dan stotinu novih zarazenih,a odjednom sve moze funkcionisati bez problema,i granice biti otvorene.Pa koga vi zaj...,i vucete za nos,p....li vam m...

ODGOVORITE