Svetske zevezde malo "prolupale" u karantinu ili im je bilo previše dosadno!

Pandemija koronavirusa nije zaobišla ni holivudske zvezde, koje su zarobljene u svojim vilama smišljale načine da prekrate slobodno vreme. Neki su čistili ormare i prali šerpe, a drugi su se prepuštali neobičnim aktivnostima sa svojim kućnim ljubimcima.

Zabava 20.05.2020 | 21:37
Svetske zevezde malo "prolupale" u karantinu ili im je bilo previše dosadno!

Madona Kraljica popa je najpre gola u kadi poručila fanovima da za koronavirus nije važno da li ste bogati, siromašni, moćni, smešni, koliko ste poznati, pametni, gde živite, koliko imate godina. Time je iznervirala pratioce, jer mnogi od njih nemaju luksuz da se kupaju u raskošnoj kadi i u laticama ruža. Madona je potom otišla korak dalje i u svom kupatilu održala koncert za fanove.

Uzela je četku za kosu, koja joj je poslužila kao mikrofon, pevala je i vrtela se ukrug po toaletu. Interesantno je da je za potrebe kućnog nastupa Madona u kupatilo ponela i reflektor, koji se vidi u odrazu ogledala.

Sem Nil Zvezda filma "Park iz doba jure" tokom karantina je rešio da sredi ormar, između ostalog i da opere svu obuću koju godinama nije čistio. Sem je rešio da se pohvali svojim pratiocima, pa je snimio video s patikama poređanim na radijator i opisao kako lepo mirišu.

- Uradio sam nešto sasvim korisno danas. Oprao sam sve svoje patike. Uh, ala dobro mirišu - rekao je on u snimku.

Džulijan Mur Glumica je čistila zaboravljene šerpe. Džulijan je snimao sin dok je "uživala" u kuhinji ribajući jedan lonac, i to nekoliko minuta. Ona je trljala i trljala već čistu šerpu, kako bi bila sigurna da ju je dobro oribala. Jer, ko još koristi mašinu za sudove?

- Ovo je video mene kako perem šerpu. Inače, snimak traje tri i po minuta, ali ga je moj sin skratio na minut i po. Treba mnogo vremena da očistite nešto što ste davno sklonili negde i zaboravili - napisala je ispod snimka.

Arnold Švarceneger Terminator je vreme u izolaciji provodio sa svojim kućnim ljubimcima - ponijem i magarcem Viskijem i Lulu.

- Ostanite kod kuće koliko je god moguće. Slušajte eksperte, ignorišite morone. Proći ćemo ovo zajedno - napisao je na Instagramu guverner Kalifornije uz video u kojem hrani svoja dva ljubimca šargarepom. Terminator je magarca čak vodio i na posao, a proslavio mu je i rođendan, pevajući mu rođendansku pesmu.

Kardi B Pevačica je u vreme korone našla društvenu igru koja joj se veoma dopada. Ali igrala je na pogrešan način. Ona je poređala jenga kocke i od njih napravila konstrukciju svoje visine, a potom se udaljila i zaletela u njih.

Naravno, drvene kocke su popadale i povredile Kardi, koja je jauknula i uhvatila se za glavu, a snimak je podelila na Instagramu.

Rita Vilson Glumica i njen suprug Tom Henks među prvima u Holivudu dobili su koronu, a kad su se oporavili, počeli su da uče nove stvari.

Rita je shvatila da joj repovanje odlično ide, pa se snimala dok je brzinom svetlosti pevala jednu rep pesmu. - Karantin ludilo. Pogledajte i poverovaćete - napisala je ispod snimka.

Entoni Hopkins Glumac je aktivan na Instagramu, a posebno za vreme karantina. Entoni je vreme provodio sa svojom mačkom Niblo, kojoj je čak održao i koncert na klaviru.

- Niblo se trudi da me drži kod kuće kako bih sačuvao zdravlje. Zauzvrat mi traži malo zabave - napisao je on na Instagramu uz video na kome svira klavir s mačkom u krilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niblo wishes everyone a lovely day...

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

Stela Makartni Dizajnerka se zabavlja kao dete! Makartnijeva se pojavila s neobičnom idejom, ali je zamolila pratioce da ne ponavljaju to kod kuće. Sela je na vreću za spavanje i otkotrljala se niz stepenice. Na snimku se vidi da je dizajnerka umalo pala, a čuje se i njen vrisak.

Šta se kasnije desilo nismo videli jer je snimak isečen, pa ne znamo da li je Stela zaista pala. - Ne pokušavajte ovo kod kuće. A moje stepenište pronalazi aktivnosti za mene - napisala je ona ispod snimka na Instagramu.

Dru Barimor Glumici očigledno mnogo nedostaje crveni tepih, pa se umotala u jedan kućni, doduše šareni, i uradila isto što i Stela.

Pokušala je da se spusti niz stepenice poput dizajnerke, ali joj to nije pošlo zaa rukom, pa je krenula da se potpomaže nogama. Na kraju se cela umotala u tepih i legla da spava. - Ovo ne ide dobro. Ali sve bih uradila za Stelu Makartni - napisala je ona.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar