Kirjos ponovo kritikovao Novaka Đokovića

Australijski teniser Nik Kirjos je ponovo govorio o kvalitetima Novaka Đokovića, ali je ovoga puta bio pod dejstvom alkohola. Kirjos je sa Endijem Marijem razgovarao na Instagramu, uz "barem šest" čaša vina koje je, po sopstvenom priznanju, popio Australijanac.

Svijet 17.05.2020 | 12:37
Kirjos ponovo kritikovao Novaka Đokovića

Nije moglo da prođe bez spominjanja najboljeg igrača današnjice, dok je jedna od tema bila i prvi susret Marija i Kirjosa, u Montrealu 2014. godine, kada je bilo 6:2, 6:2 za Britanca.

"Dao si mi četiri gema tog dana. Bukvalno sam se osećao kao da ne znam šta je tenis. Hteo sam da izađem sa terena posle prva četiri gema", opisao je taj meč Kirjos, koji je iste godine, prethodno na Vimbldonu, "veoma ubedljivo" pobedio Nadala.

"Očekivao sam više od tebe tog dana", naveo je Mari, a Kirjos se nadovezao:

"I ja sam, takođe. Ali onda si krenuo da mi vraćaš servis, što Rafa nije uspevao, i onda sam skapirao da sam u problemu."

Endi je priznao da misli da se protivnik u tim trenucima predao, ali Nik je uzvratio komplimentima.

"Nisam se predao, jednostavno si bio predobar. Već sam ti rekao da mislim da je trebalo da imaš jednu od najboljih karijera svih vremena, ali šta je – tu je", kazao je Kirjos, a onda u razgovor "ubacio" Đokovića.

"Ne želim da ovo postane kontroverzno, ali, iskreno, mislim da si bolji od Đokovića. To je moje mišljenje. Ljudi na društvenim mrežama će videti ovo i reći: 'Ne, Đoković je osvojio toliko i toliko Slemova', a ja razmišljam – Đoković je igrao 'između dve vatre' kada sam ja servirao, nije mogao da mi riternira, a ti si bio u fazonu da ćeš odalamiti lopticu za viner."

Trostruki grend slem šampion nije bio saglasan sa Nikom, te je istakao "da rezultati pokazuju drugačije", ali je momak iz Kanbere imao spreman odgovor.

"Da, ali oni pravi znaju. Đoković je pokušavao samo da beži od mog servisa poslednjih nekoliko puta kada smo igrali, ali ti si me 'jurio'. Nisam mogao da te promašim lopticom", potvrdio je Kirjos.

(RTS)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Крко

17.05.2020 11:32

Извињавам се, а ко су овај Ник и Енди?!

ODGOVORITE
Name

Re Krko

17.05.2020 17:21

Pojma nemam prvi put cujem, ali mi se cini da je ovaj jedan teski kompleksas.

Name

Крко

17.05.2020 17:31

Да, да, биће да имају неке проблеме. Пропали алкохоличари, чини ми се?

Name

Lol

18.05.2020 11:35

2 alkosa malo poznatija. Nastupaju po stranim comedy emisijama xD

Name

Alan Ford

17.05.2020 12:00

Re Krko Stvarno ko su ova dvojica.

ODGOVORITE
Name

Крко

17.05.2020 18:00

Немам појма, брате! Ноле је недодирљиви бр.1 у тенису, а ови негдје из неке кафане, као, нешто причају о њему. Анонимуси. Ништа, ај даље!

Name

E cuj

17.05.2020 16:17

Sta ces,nije vam se posrecilo da budete broj 1. u Dokovicevo vremena....

ODGOVORITE