Brenin sin smuvao ovu pevačicu, šta li će mu reći majka?!

Brenin stariji sin Stefan samo menja devojke! Međutim, izgleda i Stefan rešio da se skrasi, i to pored pevačice Gabrijele Pejčev.

Zabava 14.05.2020 | 21:45
Brenin sin smuvao ovu pevačicu, šta li  će mu reći majka?!

Stefanu se duže vreme Gabi baš sviđa. Poznaju se i njemu odgovara njena energija, dopada mu se kako se ponaša, čak imaju i isti smisao za humor.“

„Znam da se i Breni ona dopada i nema ništa protiv nje. Stefan i ona su izlazili nekoliko puta zajedno, lepo im je… Stefan se zezao sa drugovima da je Gabi njegova i da joj niko ne prilazi. E sad, da li su se smuvali ili još flertuju, ne znam,“ rekao je dobro obavešten izvor i dodaje:

„Nije ni Gabi imuna s obzirom da sam čuo da je bila više puta kod njega u stanu. Oni su možda već u vezi, ali ne žele javno da se eksponiraju. Mnogo su slatki kao par! Slab je Stefan na pevačice, povukao je na tatu i brata Filipa,“ završava izvor.

Podsetimo,u javnosti se spekulisalo da je bivši suprug pevačice Andreane Čekić Ivan Miladinović bio u vezi sa Gabrijelom Pejčev, što je ona oštro demantovala.

Stefanu ostaje da vidi da li će mama Brena da aminuje snajku! Viktorova devojka Sandra je uspešno prošla test i sada je često u Breninoj vili na Bežaniji, pa bi mogla da da i neki savet budućoj jetrvi!

Izvor: Alo.rs/Tračara.com Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar