Biković kupio imanje u blizini Valjeva i manastira Jovanja!

Miloš Biković već godinama živi na relaciji Beograd-Moskva, a uskoro bi mogao tome da doda još jednu adresu!

Zabava 13.05.2020 | 13:56
Biković kupio imanje u blizini Valjeva i manastira Jovanja!

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, popularni glumac nedavno je kupio veliko imanje u unutrašnjosti Srbije, u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Osim nekoliko ari zemlje, Biković je kupio staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana glumac uveliko priprema teren za izgradnju novog doma u kom planira da provodi mnogo vremena.

- Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu - priča za „Alo!“ izvor blizak Bikoviću i objašnjava da se glumac uveliko sprema da počne da gradi kuću na imanju.

-Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove - priča naš izvor i objašnjava da je popularni glumac rešen da veći deo vremena koje bude provodio u Srbiji provede baš na selu.

-Dok je trajalo vanredno stanje u Srbiji, Miloš je shvatio da je vreme koje je proveo na selu neprocenjivo. Zbog toga je rešen da čim se steknu uslovi, počne da gradi svoj novi dom upravo tamo. Već je zamislio kako će sve da izgleda, a uskoro će i svoje ideje saopštiti i arhitekti, koji će sve to preneti na papir - priča izvor za Alo.

Inače  u blizini njegovog novog imanja u selu Zabrdica u blizini Valjeva, već godinama živi njegov kolega Nenad Jezdić koji se bavi poljoprivredom i proizvodnjom domaće rakije.

Pozvali smo Miloša Bikovića kako bismo proverili naša saznanja, ali on nam je ljubazno poručio da ne želi da priča o tome.

-Nemam komentar, hvala na razumevanju - rekao nam je Biković.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen instagram 

Komentari / 0

Ostavite komentar