Evo ko je muškarac koji je ušao na imanje Nataše Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac doživela je pravu dramu kada je u njen dom u Čeneju upao nepoznati muškarac, a zbog toga je, kako "Alo" saznaje, rešila da ugradi sigurnosne kamere na svoje imanje nadomak Novog Sada.

Zabava 05.05.2020 | 17:40
Evo ko je muškarac koji je ušao na imanje Nataše Bekvalac

Dok se to ne desi, Bekvalčeva će boraviti u stanu svojih roditelja, a kako saznajemo, pevačica razmišlja o tome da po povratku na imanje angažuje obezbeđenje koje bi 24 sata brinulo da ona i njene ćerke Hana i Katja budu bezbedne.

U međuvremenu smo od izvora bliskog Draganu Vučkoviću, muškarcu koji je ušao na Natašino imanje i njenu kuću, on nije imao imao lošu nameru, iako je uznemirio pevačicu i njenu porodicu.

- Nista on loše nije mislio, naprotiv odneo je cveće. Dragan Vučkovic je sa nama bio u školi, odličan đak, ali nažalost posledice, to jeste traume iz rata su ostavile traga zato je i napravio po meni ovu glupost. Dragana možemo mi donekle da razumemo, bili smo u ratu, lično me boli kad mediji kazu da je psihički oboleo. Nije mu to od masnih kolača - rekao je izvor blizak Vučkoviću.

Izvor: Alo.rs Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar