Derventa: Izgradnja vatrogasnog doma teče po planu

Život i rad u Derventi ne staju, bez obzira na pandemiju. Poštujući sve mjere zaštite, građevinari uveliko rade na postavljanju temeljne konstrukcije za novi vatrogasni dom, zahvaljujući kojem će derventski vatrogasci prvi put poslije više od pola vijeka imati uslove za brži i efikasniji rad.

Republika Srpska 17.04.2020 | 17:31
Derventa: Izgradnja vatrogasnog doma teče po planu

Načelnik Milorad Simić koji je danas obišao radove, istakao je da se radi o prvoj fazi izgradnje, a posao vrijedan oko 340.000 maraka povjeren je firmi „Vinković“ iz Oštre Luke.

Derventa je ovih dana pravo gradilište. Pored vatrogasnog doma, u toku je realizacija i drugih važniih projekata. Juče su završeni radovi na asfaltiranju Ozrenske ulice kojom je povezan magistralni put Derventa-Doboj i Dželinjak.

Radi se o dionici dugoj 1.200 metara, a vriijendos radova je 115.000 maraka.

Pored navedenog, završena je izgradnja svačionice na Partizanovim igralištu, kao i vještački teren na Gradskom stadionu.

Simić je podsjetio i na projekte koji su takođe privedeni kraju, kao što je izgradnja parka „9. januar“ u saradnji sa republičkim vlastima, kao i uređenja površine kod OŠ „Nikola Tesla“. 

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ISTINA

17.04.2020 16:49

A GDJE TO GRADJEVINCI STOJE. U TREBINJU JE U JEKU IZGRADNJA NAJMANJE TRI ,CETIRI STAMBENE ZGRADE KOJE TAJKUNI PRAVE RADI PRODAJE STANOVA. EVO TAJ VATROGASNI DOM JE OD OPSTE DRUSTVENE KORISTI PA DA SE I PROGLEDA KROZ PRSTE ALI BOGACENJE POJEDINACA I IZGRADNJA STANOVA GDJE NABJEDNOM RADILISTU IMA I PO 50 RADNIKA BEZ IKAKVE HIGIJENE I ZASTITE ...

ODGOVORITE
Name

Re ISTINA

17.04.2020 20:50

A dosli Ruse da im ulice peru.

Name

Uhh

17.04.2020 20:49

Idu izbori. Treba se pokazati. Sta ste radili sve ove godine? Tako i mico trecina sada hoce autobusku stanicu da pravi. Nada se pobjedi. Nema vise budala da glasaju za lopova.

ODGOVORITE
Name

re:uhh

18.04.2020 07:14

Ocigledno nisi skoro bio u Derventi.