Policajcu odsjekli ruku jer je tražio dozvolu za kretanje

Sedmoro policajaca teško je povređeno u Indiji tokom policijskog časa koje je uvedeno u toj zemlji zbog korona virusa.

Svijet 14.04.2020 | 17:53
Policajcu odsjekli ruku jer je tražio dozvolu za kretanje

Jednom policajcu je odsečena ruka, a preostala šestorica zadobila su teške telesne povrede kada ih su ih napali građani koji nisu hteli da se vrate u svoje kuće.

Stravičan napad odigrao se na severu Pandžaba u nedelju ujutru, kada su policajci zaustavili vozilo puno muškaraca koji su pokušali da prođu policijski punkt.

Kada je prvi policajac prišao vozilu i od vozača zatražio dozvolu za kretanje, umesto papira  vozač je izvukao mač i policajcu odsekao šaku. Potom je mačem teško ranio preostalu šestoricu policajaca koji su pokušali da pomognu svom kolegi. 

- Naši pripadnici nisu ni bili naoružani. Kakva zver treba da bude da osakatiš nenaoružanog čoveka - rekao je komandir Amarinder Sing.

On je obavestio javnost da je policajac operisan i da su lekari uspeli da mu prišiju ruku.

- Operacija je trajala osam sati i nadamo se da će naš kolega ponovo moći da koristi ruku. Hvala lekarima na trudu, spasili su mu život - rekao je Sing

Nedugo nakon napada, policija je pronašla napadače i privela sedmoricu muškaraca. U toku je opsežan istraga, prenosi CNN.

Podsetimo, Indija u u potpunom karantinu koji bi trebalo da traje do kraja meseca. Do sada je u ovoj zemlji potvrđeno više od 150 slučajeva, a korona virus je odneo najmanje 11 života.

(Telegraf)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Xx

14.04.2020 17:25

Tako i treba da smo pametni i mi pa svi izac pa ove nase lopove premlatit samo sjede i izmišljaju jadan narod muče

ODGOVORITE
Name

Zoe

15.04.2020 00:22

Previse si glup!

Name

Zakon

14.04.2020 19:06

Čuj idiota policajac na punktu ne naoružan provodi neke mjere ovo može samo u toj jebenoj Indiji

ODGOVORITE
Name

Mile

22.04.2020 00:18

Precise si glup

Name

Kuki

14.04.2020 23:37

Krajnosti sa obe strane. Policija koja zatekne indijce na ulici tjera da rade cucnjeve ili da se valjaju po zemlji. Vjerovatno se zbog takvih manijacenja stvorio revolt, ali ovo je previse.

ODGOVORITE