Novi trend na društvenim mrežama: Umesto haljine -jastuk!

Mnoge dame sa javne scene počele su da primenjuju krajnje bizaran svetski trend kada je moda u pitanju, jer svoje haljine menjaju jastucima.

Zabava 09.04.2020 | 21:35
Novi trend na društvenim mrežama: Umesto haljine -jastuk!

Ovom trendu su se priključile pevačica Vesna Đogani, influenserka Hana Hadžiavdagić i glumica Anja Mit.

Naime, one na svojim Instagram profilima objavljuju videe i fotografije na kojima poziraju sa jastukom koji bi trebao da predstavlja haljinu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???‍♀️?

Објава коју дели Anja Mit (@anjamitofficial) дана

Svaka od njih tri, jastukom je prekrila svoje atribute i uz određenu koreografiju zagrala pred kamerom, nakon čega su objavile na svom Instagram profilu.

Kad izađem prvi put nakon izolacije - napisala je Hana u opisu svoje objave.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#OpetNajljepša kada izađe prvi put nakon izolacije? #follow @t0p30 ?? #quarantine #quarantinepillowchallenge #DušmaniŠicŠic

Објава коју дели Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) дана

Ovakvo izdanje i pevačice i glumice i blogerke izazvalo je oprečne komentare kod njihovih pratilaca, pa su tako jedni hvalili, dok su drugi ostali u čudu.

"Sačuvaj me bože. Šta je ovo?", "Stigli novi modni trendovi", "Može li jedan okret?", "Da li je to jastuk?", samo su neki od komentara ispod objava ove tri dame.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bas

11.04.2020 05:05

Otrcano i glupo.Kako nisu od svog novca kupile zastitne maske ili nesto drugo sto je potrebno narodu i medicinarima,vec privezale ove jastucine oko sebe.I vi o tome pisete ,kao da su uradile nesto hvale vrijedno.E muko.

ODGOVORITE