Đorđe David potvrdio: Imam koronu, očajan sam!

Đorđe David na društvenim mrežama potvrdio je da ima korona virus.

Zabava 26.03.2020 | 14:46
Đorđe David potvrdio: Imam koronu, očajan sam!

Muzičar i član žirija "Zvezda Granda" završio je u bolnici zbog upale pluća, pa se podvrgao testiranju na korona virus. On je sada na Instagramu poslao svima poruku.

"Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prodje, ali ... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas!", napisao je on na Instagramu.

Podsetimo, ovako je Đorđe David govorio dok je čekao rezultate testa na korona virus:

"Svi su me zvali, podržavaju, kolege iz benda isto tako, imamo grupe po kojima se pratimo, tu je Ivana Peters, naravno Marija, Snežana, Ana, Viki, Saša, Bosanac... Bukvalno svi su me podržali. Ja ću normalno objaviti na društvenim mrežama i da jeste i da nije, jer smatram da kao javna ličnost imaš vrstu odgovornosti da takvu stvari objaviš.

Ja samo mogu da kažem da sam čovek od 191 cm, koji je ozbiljno u treningu i da me je upala pluća skrljala. Prema tome, ako je mene skrljala, koji sam u tom fazonu, koji ne puši, ne pije, ne drogira se i slično, mislim da ovi drugi, koji su malo mekaniji, treba da obrate pažnju i da ozbiljno shvate sve to.

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pero

26.03.2020 13:59

Nova Biljana Srbljanovic

ODGOVORITE
Name

Dragan

26.03.2020 14:36

Ili nova Isidora Bjelica

Name

Marko

26.03.2020 15:09

Ovo mi lici na ono....prodajem Golfa 1 u odlicnom stanju !

ODGOVORITE
Name

MM

26.03.2020 20:42

Djordje izdrzi,molimo se za tebe,ipak si ti jedan jak covek.Sa srecom.