Pobegli u planine od korona virusa, završili sa promrzlinama!

Na vrlo dramatičan način imali su priliku da se uvere 43-godišnji Peruanac i njegova 32-godišnja supruga Ruskinja koji su odlučili da spas od karantina i korona virusa potraže bežeći u planinu.

Zanimljivosti 24.03.2020 | 20:36
Pobegli u planine od korona virusa, završili sa promrzlinama!

Smela odluka koja je mogla izgledati kao spontana romantična avantura, pretvorila se u noćnu moru za bračni par koji je odlučio da spas od karantina koji je uveden u Španiji, potraži u planini. Zavejani u snežnoj oluji, jedva su uspeli da se spasu od smrzavanja.

Kao što se vidi na snimcima španske Civilne garde, nesretni bračni par se nije smestio u udobnu brvnaru sa kaminom, već su sami morali da se snalaze i od sakupljenog granja naprave kakav-takav zaklon, jer se na njihovu nesreću, beg poklopio sa snažnom snežnom olujom.Posle dve noći provedene u improvizovanom skloništu, u ledenim uslovima, žena je počela da oseća vrtoglavicu i nije mogla da hoda, te je muž bio prinuđen da pozove policiju.

No tu njihovim mukama nije bio kraj, jer je Civilna garda i šumska spasilačka služba 48 sati pokušavala da im uđe u trag i da ih spase i vrati u Madrid.

Na kraju, osim promrzlina, zaradili su i kaznu jer su prekršili pravila karantina koji je uveden u Španiji zbog epidemije koronavirusa, po kojima je svim stanovnicima zabranjeno da napuštaju svoje domove, osim da odu do prodavnice ili apoteke.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar