"Ako je Jović kršio pravilo, imaće problema u Realu"

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović izjavio je da bi voleo da se o Luki Joviću priča kao o igraču koji je dao mnogo golova za "kraljevski klub", umesto o krivičnoj prijavi zbog kršenja karantina.

Fudbal 24.03.2020 | 12:19
"Ako je Jović kršio pravilo, imaće problema u Realu"

Jović je dolaskom iz Madrida u Beograd, prekšio protokol karantina, po kom je 14 dana trebalo da ostane u izolaciji, zbog čega je protiv njega u Srbiji podneta krivična prijava.

"Lično bih voleo da se o Luki Joviću priča o igraču koji je dao mnogo golova ove sezone u Real Madridu, ali nažalost to nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegovog dolaska u Beograd i kršenja pravila što se tiče izolacije. Ne poznajem situaciju da bih mogao više da kažem, ali ako je napravio to i prekršio izolaciju mislim da je to ozbiljan problem i da će verovatno imati adekvatne konsekvence. Ne znam sada kako će Real Madrid reagovati", rekao je Mijatović.

On kaže da treba saslušati obe strane, ali i da bi budućnost Luke Jovića u Madridu mogla da bude ugrožena zbog ovakvog postupka.

"Objavila se vest da je uradio to što je uradio, međutim sada treba čuti obe strane. Ako je prekršio onda će verovatno imati problema, ne samo sada u Real Madridu, već i u budućnosti njegovoj u Realu kao klubu", zaključio je Mijatović.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mmm

24.03.2020 12:49

Kad se seljak podpapuči dzaba mu stoje fudbaler extra al zivotna navika sa balkana

ODGOVORITE
Name

Ja

24.03.2020 13:41

Njega su satrale starlete,nekultura ponasanja u tako velikom klubu,gdje se sve gleda i mjeri i ocjenjuje...na drustvenim mrezama su samo slike sa samozvanim manekenkama,a ne sa loptom koja mu je to donijela,a koje ce razne starlete odnijeti,nazalost.

ODGOVORITE
Name

cwele93

26.03.2020 13:01

dosadno.. da nema meridian kladionice ne znam sta bih od dosade

ODGOVORITE
Name

pare

29.03.2020 18:48

pare sve kupe ali pamet ne

ODGOVORITE